loader-logo

 

 

 

„Gyvieji šaltiniai“: pavasaris Šventojo Rašto tiesoje (2022’1)

Besibaigiant kovai su nematomu žmonijai priešu COVID-19, vasario 24 dieną visą pasaulį pasiekė labai liūdna žinia – karas Ukrainoje. Dabar belieka tik melstis ir laukti, atverti namų duris bėgantiems nuo karo ir dosniai dalintis viskuo, ko reikia karo užkluptiems žmonėms.
Tačiau suprantame, kad ir šioje sudėtingoje situacijoje Dievas rūpinasi ir teikia saugumą visiems, kurie Jo ieško. O Jo ieškoti mums padeda paties Dievo įkvėpta knyga – Šventasis Raštas, dar vadinamas Biblija. Šiame pavasario numeryje ir kalbame apie Dievo Žodžio įtaką tikinčiųjų gyvenime, raginame ieškoti dvasinių turtų ir per Biblijos skaitinius pažinti gyvąjį mūsų Gelbėtoją Jėzų Kristų.
Vienas žurnalo autorius apie Jėzų rašo: „Matome Jį visiškai žmogišką: pavargusį, užmigusį (per audrą valtyje!), valgantį ir geriantį. Jis išgyvena visas įprastas mums emocijas, meilę ir pyktį, džiaugsmą ir liūdesį. Jis yra visiškai žmogiškas… ir vis dėlto Jis yra kur kas daugiau nei paprastas žmogus“.
Kitas autorius kviečia: „Žmogau, skaityk Bibliją, įsiklausyk į dangišką Jėzaus Kristaus kvietimą: Ateikite pas Mane visi, kurie vargstate ir esate prislėgti; Aš jus atgaivinsiu! (Mato 11, 28)“.
Apie tai ir dar daugiau galite skaityti mūsų žurnale!
„Gyvieji šaltiniai“ laukia jūsų „Gerosios Naujienos centre“ Vilniuje (Pylimo g. 20-10) arba internetu www.km.lt.